Om os /

Compliance & sikkerhed

Vores mål er at gøre os fortjent til din tillid

Vores vigtigste formål er at skabe tryghed og gennemsigtighed i alt, hvad vi laver. Det er ikke altid, at algoritmer og såkaldte black-box løsninger giver dette. Det vil vi gerne lave om på.

Vi tilbyder en løsning til at sikre din virksomhed imod hvidvask og finansiel kriminalitet, samtidig med at dine kritiske processer i virksomheden bliver strømlignet og optimeret.

Ved at møde vores kunders forventninger hver dag, oparbejder og bevarer vi vores vigtigste aktiv:  Din tillid.

Compliance

Vi er engageret i at sikre kontinuerlig overholdelse af international lovgivning og holde vores processer opdateret med det nyeste tiltag i det juridiske landskab.

Vores system bygger på globale branchestandarder og undergår regelmæssig revision og penetrationstest af uafhængige tredjeparter.

 

Hvordan sikrer vi jeres data i overensstemmelse med GDPR?

Vores platform og hele løsningen er bygget op omkring håndteringen af følsomme data og personinformationer. Det er også derfor at Creditro har gennemført og afventer ISAE 3000 certificering, der netop er en erklæring af, at persondata behandles i overensstemmelse med GDPR.

Vi har allerede rundet mere end 150.000 brugere, som har verificeret sig med vores identitetsplatform, og mere end 250 revisions-, advokat- og finansielle virksomheder bruger hver dag Creditro til at sikre deres virksomhed indenfor hvidvaskloven og imod svindel.

Du kan skrive til info@creditro.com for at modtage en kopi af din databehandleraftale.

Sikkerhed

Din er sikkerhed og tryghed en topprioritet for os. 

Creditro afventer ISAE 3402 og ISAE 3000 certificering. Endvidere er vores server- og ITsetup godkendt efter ISO27001:1 standarden. Dette betyder, at vores risikobaserede tilgang, interne driftssikkerhed og tekniske foranstaltninger er i top for at sikre dine og dine kunders data. 

Download ISO27001:1 erklæring

Download IT-sikkerhedsbeskrivelse

Et sikkert valg

datatilsynet_logo

Creditro er godkendt og reguleret af Datatilsynet.

iso27001_logo

Vores servere er godkendt efter ISO 27001:1-standarden.

nc3_logo

Vi er desuden stolte af, at politiets Cyber Crime Center, NC3, har valgt at samarbejde med os.